Soita
016 342 1075

Meiltä myös muut kiintokalusteet.

Koko paketti yhdeltä toimijalta.

Kaikki tarvitsemasi kiinteät kalusteet yhdestä osoitteesta

Olitpa uudistamassa makuuhuonetta, eteistä tai mitä tahansa tilaa kodissasi, niin meiltä löydät sekä laadukkaat ja hyvännäköiset, että hinnoiltaan kilpailukykyiset kalusteet ja säilytysratkaisut tilaan kuin tilaan, mittatilaustyönä tehtynä.

Meiltä saat myös hanat ja altaat.

Liukuovet

Liukuovet ovat näyttäviä ja helppokäyttöisiä ratkaisuja, joita voi käyttää vaikkapa eteistilassa piilottamaan naulakossa roikkuvat ulkovaatteet. Peilein varustellut liukuovet tuovat tilaan myös avaruuden tuntua ja saavat siten pienemmänkin tilan näyttämään isommalta, valoisammalta ja avarammalta. Komero kalusteita myös sarana ovin.

Meiltä saat tarpeidesi mukaiset, laadukkaat ja näyttävät liukuovet ja tarvittaessa myös kaappien rungot.

Suunnittelupalvelu

Tarjoamme osaavaa, ammattimaista apuamme myös tilojen suunnitteluun. Halutessasi autamme sinua suunnittelemaan juuri Sinulle sopivat kalusteratkaisut tilaan kuin tilaan.

Meillä on käytössämme suunnitteluohjelma, jolla pystymme halutessasi mallintamaan sinulle, miltä tuleva keittiösi tai muu tila tulee näyttämään.

Asennuspalvelu

Kun haluat hoitaa remonttisi helposti ja vaivattomasti, apuun tulee osaava asennuspalvelumme, joka hoitaa remontin alusta loppuun saakka. Asennamme kaikki keittiö- ja muut kiintokalusteet paikoilleen nopeasti, luotettavasti ja ammattitaidolla.

Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käyttömme.