Soita
016 342 1075

Laadukkaat keittiökalusteet.

Koko paketti yhdeltä toimijalta.

Upeat ja laadukkaat keittiökalusteet kukkarollesi sopivaan hintaan

Keittiö on kodin sydän, jossa vietetään aikaa, seurustellaan, laitetaan ruokaa ja syödään. Eri elämäntilanteissa käyttötarkoitukset ja tarpeet vaihtelevat, mutta kaikissa tilanteissa keittiön tulee olla sekä toimiva, että käyttäjistään viihtyisä. Me tarjoamme asiakaslähtöisiä, kestäviä ratkaisuja aina tarpeidesi mukaisesti.

Millainen sinun unelmiesi keittiö on?

Meiltä löydät sekä laadukkaat että tyyliin kuin tyyliin sopivat ovet, tasot, rungot ja muut keittiökalusteet, joita yhdistelemällä saa aikaan mitä upeampia keittiöitä. Sopivaan hintaan, tietenkin.

Olipa unelmiesi keittiö sitten tyyliltään moderni, raikas, talonpoikaistyylinen, klassinen tai minkä näköinen tahansa, niin meiltä löydät mielesi mukaiset kalusteet jotka on tehty kestämään paitsi katseita, myös käyttöä.

Pienelläkin panostuksella suuria muutoksia

Jos koet keittiösi jo tällä hetkellä toimivaksi, mutta kaipaat silti pientä päivitystä ulkoasuun, niin pienemmilläkin muutoksilla voimme tehdä keittiöstäsi sinun näköisesi.

Esimerkiksi jo pelkästään kaappien ovet vaihtamalla keittiön ulkoasua voidaan muuttaa huomattavasti. Toisaalta taas jos ovet miellyttävät, mutta tasot eivät, voidaan vaihtoon laittaa pelkät tasot. Myös vetimien vaihdolla on suuri merkitys keittiön ilmeeseen.

Varastomallit heti mukaan

Meiltä löytyy varastosta Kensapuun Aaria 9011 ovimallia. Kyseisellä ovimallilla saat keittiön mukaasi jopa seuraavalle päivälle.

Tasoja ja välitilalevyjä varastossamme aina 10 mallia heti toimitukseen.

Toimitusajat

Ovimalli määrää toimitusajan. Nopeimmillaan saat ovet halutessasi heti mukaan. Muissa kuin varastomalleissa toimitusajat ovat 1-3 viikkoa. Kysy tarkempia tietoja toimitusajoista myyjiltämme.

Maksutavat

Tuotteet maksetaan pääasiassa noudettaessa. Maksutapoina meillä käy yleisimmät pankki- ja luottokortit, sekä käteinen.

Suunnittelupalvelu

Toimivan keittiön kannalta huolellinen suunnittelu on yksi tärkeimmistä vaiheista, johon kannattaa paneutua ajan kanssa ja miettiä omia tarpeitaan, sitä mitä keittiöltä haluaa ja toivoo. Me tarjoamme vuosien kokemuksella ammattitaitoista osaamistamme ja apuamme tulevan keittiösi suunnitteluun.

Räätälöimme keittiöstäsi juuri Sinun näköisesi ja toiveidesi mukaisen!

Asennuspalvelu

Tarjoamme asiakkaillemme kokonaisvaltaisia ratkaisuja ja palveluita, eikä työmme aina lopu siihen, että kalusteet on toimitettu asiakkaalle. Halutessasi voimme myös asentaa keittiön puolestasi.

Meillä on osaava ja luotettava asennuspalvelu, joka pitää huolen siitä, että keittiösi on asennettu viimeisen päälle huolellisesti.

Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käyttömme.