Tyylikkäät keittiökalusteet Rovaniemeltä

Haluaisitko keittiöstäsi käytännöllisen, toimivan ja juuri sinun näköisesi?

Tilaa rovaniemeläiseltä Napapiirin Keittiötukulta kestävät ja tyylikkäät keittiökalusteet! Voit valita laajasta valikoimastamme juuri sinun makuusi ja tyyliisi sopivat vaihtoehdot. Tarjoamme laajan valikoiman erilaisia ovia, tasoja, runkoja ja muita keittiökalusteita kilpailukykyiseen hintaan. Voit yhdistellä eri kalusteita rajattomasti – vain mielikuvituksesi on rajana!

Yksilöllisen keittiön voi saada jo pienillä muutoksilla

On tärkeää, että keittiöstäsi tulee juuri sinun ja perheesi tarpeiden ja toiveiden mukainen. Keittiö on kodin sydän, jossa vietetään paljon aikaa ja jonka viihtyvyys sekä toimivuus on erittäin tärkeää. Kokonaisvaltaisen keittiöremontin sijasta voimme toteuttaa sinulle myös pienikokoiset kunnostukset. Jo pelkkä kaappien ovien, tasojen tai vaikka vain vetimien uusiminen tuo täysin uuden ilmeen keittiöösi!

Kokonaisvaltaista ja räätälöityä palvelua

Tarjoamme sinulle kokonaisvaltaiset ja yksilölliset ratkaisut uuteen keittiöösi avaimet käteen -palveluna. Hoidamme puolestasi myös räätälöidyn ja yksityiskohtaisen suunnittelun, remontoinnin sekä huolelliset keittiökalusteiden asennukset. Meiltä saat kiintokalusteet myös muihin kodin tiloihin.

Keittiökalusteiden varastomallit ja toimitusajat

Varastostamme löytyy 4 erilaista ovimallia. Jos siis pidät joistain varastomallistamme, voit saada uudet keittiökalusteet mukaasi heti. Muiden ovimallien kohdalla malli määrää toimitusajan. Toimitusajat ovat 1–3 viikkoa. Keittiökalusteet maksetaan pääasiassa noudettaessa. Voit maksaa meillä yleisimmillä pankki- ja luottokorteilla sekä käteisellä.

Ota yhteyttä ja kysy tarkemmin keittiökalusteistamme ja toimitusajoistamme!

Hae rahoitusta